Info z přípravných zápasů a jarního pochodu Libeň - Davle

14.03.2016 19:49

Dne 21. února bylo sehráno přátelské utkání s TJ Sokol Zlatníky na Praze 4 na Mikulce. V utkání jsme měli překvapivě až do 80. minuty navrch, kdy jsme ještě vedli v poměru 5:3, ovšem poté se projevila fyzická příprava našich hráčů a zápas dopadl v náš neprospěch v poměru 5:6... Každopádně děkuji za organizaci Pavlu Provázkovi a všem hráčům, kteří se zúčastnili.

V sobotu 5. března proběhl již 38. ročník jarního pochodu Libeň - Davle, kterého se zúčastnilo přes 100 účastníků. Po cestě bylo připraveno občerstvení v podobě pečení vuřtů na ohni a k tomu čerstvé rohlíčky. Po 12 km v Davli čekali na účastníky objednáné dva autobusy, které všechny s největším pohodlím dovezli nazpět do Libně. Poté následovalo občerstvení v restauracích U Anděla a Kabinách. Rád bych poděkoval za zorganizování ohně, občerstvení a zajištění dopravy Janu Schwarzovi a Vlastovi Šimečkovi.

 

 

 

Dne 13. března bylo sehráno přátelské utkání s SK Meteor Libeř. Tragický začátek a rychle náš tým prohrával v poměru 0:3. Poločas skončil výsledkem 0:4. Nakonec se náš tým poněkud vzchopil a utkání nakonec skončilo 3:4..